Mina löften

Här finns reformer och prioriteringar som jag lovar att driva i riksdagen.

Här finns reformer och prioriteringar som jag lovar att driva i riksdagen.

Arbete ska löna sig

Alla som kan arbeta, ska arbeta, och arbete ska alltid löna sig mer än bidrag. Skatterna måste sänkas på arbete, sparande och pension. Bidragstak, utbildningsplikt och aktivitetskrav för bidragstagare behöver införas.

Läs mer

Kontrollerad invandring

700 000 invandrare försörjer inte sig själva. Bidragsinvandringen måste få ett slut och vi behöver ordning och reda i mottagandet av nyanlända. Återvändandearbetet måste fungera och om man ska vara i Sverige ska man försörja sig, sköta sig och göra rätt för sig.

Läs mer

Lågt elpris, grön el och ny kärnkraft

För att hushållens och företagens elräkningar inte ska vara ett dåligt, väderberoende lotteri med fler nitlotter än vinstlotter behövs billig, robust och driftsäker elproduktion. Nu behövs ny kärnkraft och stärkt skydd mot vindkraft.

Läs mer

Fler jobb med färre regler i växande företag

Tillväxtpolitiken har fel fokus. Företagen saknar inte bidrag att söka, utan medarbetare att anställa och stabil, billig el. Tacken för att skapa jobb är höga skatter och avgifter som gör det dyrt och krångligt att driva företag.

Läs mer

Respekt för olikheter

Han kunde ha blivit världens bästa fotbollsspelare, men skrämdes bort av omklädningsrummets böghån. De kunde ha blivit älskande föräldrar, men hindrades av förbud. Hans blod

Läs mer

Nolltolerans mot bidragsbrott

Bidrag ska gå till behövande, inte bedragare. Miljarder betalas ut felaktigt varje år. Kontrollerna och kraven behöver skärpas. Allt bidragsfusk ska polisanmälas.

Läs mer